Våre dansekurs

Generell kursinformasjon 

Man trenger ingen partner for å delta på våre kurs. Skulle det være behov for å registrere seg sammen med en partner, vil dette fremgå tydelig ved påmelding.

 

Kurs arrangeres for hver dansestil og hvert nivå gjennom hele året.

 

Internettpåmelding til alle kurs stenges kl. 14.00 dagen før kurset begynner.

 

 

Salsakurs info.:

Kursets varighet: 5 økter over fem uker

Varighet pr. økt: 75 minutter

 

Kursavgift:

Pr. person: 600 kr

Student: 500 kr

Par: 1050 kr

semester 15 uker 1500

 

Kizombakurs info.:

Kursets varighet: 5 økter over fem uker

Varighet pr. økt: 60 minutter

 

Kursavgift:

Pr. person: 600kr

Student: 500 kr

Par: 1050 kr
Semester pris 15 uker : 1500

 

 

Bachatakurs info.:

Kursets varighet: 5 økter over fem uker

Varighet pr. økt: 75 minutter

 

Kursavgift:

Pr. person: 600 kr

Student: 500 kr

Par: 1050 kr

Viktige merknader​: 

Ved betaling ved døren (kontant eller kort), vil det forekomme et tillegg på 100 kroner på annonsert kursavgift.

 

Vi forbeholder oss retten til å balansere gruppen i forhold til kjønnsfordeling samt begrense gruppen dersom det er for mange deltakere.

 

Vi forbeholder oss også retten til å avlyse kurs dersom vi ikke har nok deltakere.

 

Registrering på alle kurs er basert på "førstemann til mølla" prinsippet.

Uansett bakgrunn, status eller vanskelighetsgrad, er dansekurs på Stage Dance Academy egnet for deg! 

På Stage Dance Academy oppfordrer vi deg til å spørre våre instruktører, før, under og etter hvert kurs, for å få en personlig vurdering av ditt nivå og råd om hvordan du best går videre.

Stage Dance Academy gir deg det riktige grunnlaget for dine sosiale danseopplevelser!

Salsa nybegynnere

Nybegynner A

Dette er kurset for deg som aldri har danset salsa før. Her tar vi for oss det helt grunnleggende av trinn, bevegelse og enkle svinger.

Nybegynner B

Dette kurset er for deg som har danset litt, kan de enkleste grunntrinnene og klarer å danse de i takt til musikken. Forutsetter salsa nybegynner A, eller tilsvarende.

Nybegynner C

Dette kurser er for deg som har lyst til å lære flere kombinasjoner og trinn. Du bør ha gått salsa nybegynner B, eller tilsvarende. Du behersker grunntrinnene, høyre- og venstresving samt dile que no/crossbody lead.

Please reload

Salsa øvet

Øvet A

I løpet av dette kurset går vi igjennom de mest elementære teknikkene i crossbody stil. Vi lærer fotarbeid og ulike kombinasjoner. Dette kurset forutsetter at du har tatt salsa nybegynner C, eller tilsvarende. Kurset egner seg også for de som har danset cubansk stil og ønsker å lære crossbody stil.

Øvet B

I løpet av dette kurset vil vi fordype oss enda mer i crossbody stilen, og lærer hvordan man bruker de ulike teknikkene i kombinasjoner og fotarbeid. Det forutsettes at eleven behersker elementære teknikker slik som; dobbel spinn, inside- og outside turn samt crossbody lead med variasjoner. Kurset passer for deg som har tatt salsa øvet A, eller tilsvarende. 

Øvet C

Dette kurset vil gi deg bredere erfaring med fotarbeid og teknikker brukt i pardansen. Fokuset vil ligge på mer krevende kombinasjoner og bevegelse til musikken. Dette kurset passer for deg som har tatt salsa øvet B, eller tilsvarende.

Please reload

Amor Amor - Sex Appeal
00:0000:00

Salsa videregående

Videregående

Dette kurset er for deg som har danset aktivt i minimum 1,5 år. For å delta på dette kurset må du minst ha tatt salsa øvet C, eller tilsvarende.

Dette kurset passer for deg som ønsker å ta dansingen til et nytt nivå. Her vil fotarbeid og turer bli gjennomgått i et hurtig tempo og du må være forberedt på å håndtere mange elementer samtidig.

 

Latin jazz

Øvet/Videregående

Dette kurset er et must for intermediet og øvede dansere dette semesteret. Fokuset på dette kurset vil være på teknikk - spotting,spinning,turns og kroppsbeherskelse. Alle kan ha nytte disse teknikkene, uansett dansestil og her får vi en ny og artig innfallsvinkel.

 

Kurs- instruktør - Annie Torkildsen

Annie Thorkildsen har utdanning i dans fra Universitetet i Stavanger og videreutdanning ved Steps on Broadway i New York. Hun har 8 års erfaring i undervisning av dans og har tidligere vært utøver og trener i rytmisk gymnastikk på høyt nasjonalt nivå. Hun er også forbundsdommer i RG. Hun har også vært med på en rekke forestillinger i bl.a den Kulturelle Skolesekken og den Kulturelle Spaserstokken. Hun underviser for tiden ved Steps Dansestudio og Vågen VGS.

Please reload

Kizomba

Nybegynnerkurs

Våre nybegynnerkurs er utviklet for å gi danserne et godt grunnlag for å danse og forstå kizomba. Her legger vi ikke vekt på rutiner og kombinasjoner, men på riktig bevegelse, føring og følging.

 

Nybegynner nivå A - Dette er et åpent nivå for alle som ønsker å lære grunnleggende kizomba. Hvis du aldri har danset kizomba før, eller ønsker å lære/friske opp det grunnleggende er dette nivået å begynne med.

 

Nybegynner nivå B - Dette er en videreføring av våre grunnkurs. Dette nivået passer for alle som nylig har gjennomført nybegynner nivå A og ønsker å lære mer (anbefales). Hvis du ønsker å lære, friske opp eller styrke dine grunntrinn i kizomba er dette kurset viktig for deg.

 

Nybegynner nivå C - Dette er også en videreføring av våre grunnkurs. Dette nivået passer for alle som har fullført nybegynner nivå B og som ønsker å lære mer (anbefales). Hvis du ønsker å lære, friske opp eller styrke dine grunntrinn i kizomba er dette nivået «obligatorisk». Hvis du ønsker å teste deg selv og se hvorvidt du er klar for våre øvede kurs er dette er perfekt for deg (anbefales).

 

Merk: Det er helt OK å gjenta et nivå/kurs frem til du er trygg på det nivået og kan vise at du behersker elementene på kurset – noe vi sterkt anbefaler!

Øvet kurs

Våre øvede kurs er utviklet for å bygge videre på de grunnleggende trinnene i kizomba samt forståelse av musikken. Våre øvede kurs gir elevene rutiner og kombinasjoner som vil utfordre og styrke deres grunnlag i kizomba. Vi vektlegger alltid riktig bevegelse, føring og følging på våre kurs.

 

Øvet A - Dette er det første nivået av våre øvede kurs. Dette kurset passer for alle som har fullført alle tre nivåer av våre nybegynnerkurs, er helt trygg på alle de grunnleggende trinnene i kizomba og ønsker lære mer (anbefales). Hvis du ønsker å lære å kombinere dine kizomba grunntrinn under sosial dans er dette nivået for deg.

 

Øvet B - Dette er også en fortsettelse av våre øvede kurs. Dette kurset passer for de som har fullført og mestret øvet A-kurset og som ønsker å lære hvordan man kan kombinere grunntrinnene i kizomba på en mer flytende måte (anbefales). Hvis du ønsker å lære, friske opp eller styrke dine grunntrinn i kizomba er dette kurset “obligatorisk”. Hvis du ønsker å teste deg selv og finne ut hvorvidt du er for våre avanserte kurs er dette perfekt for deg (anbefales). 

 

Merk: Det er helt OK å gjenta et nivå/kurs frem til du er trygg på det nivået og kan vise at du behersker elementene på kurset – noe vi sterkt anbefaler!

Ikke bekymre deg, du vil aldri kjede deg på noen av våre øvet-kurs, uansett hvor mange ganger du tar det.

Videregående kurs

Vårt videregående kurs er utviklet for å utfordre den øvede kizombadanser til å bli en danser bedre enn gjennomsnittet. Dine føring- og følgeferdigheter, samt musikalitet i kizomba vil bli finjustert i løpet av dette kurset. Vi vektlegger alltid riktig bevegelse, føring og følging på våre kurs.

 

Videregående nivå - Dette nivået passer for alle som har fullført begge kurs på øvet nivå, er helt trygg på de grunnleggende trinnene i kizomba og gjør kombinasjoner med letthet. Hvis du ønsker å presse grensene dine når du danser kizomba sosialt er dette nivået perfekt for deg.

Bachata

Nybegynner

Dette kurset er for deg som aldri har danset bachata før og gir en innføring i grunntrinn, bevegelse og enkle kombinasjoner.

Øvet kurs

Dette kurset tar for seg mer krevende fotarbeid og turer. Kurset forutsetter at du har tatt bachata nybegynner eller tilsvarende.

Videregående kurs

Dette kurset passer for de som ønsker å ta dansen sin til et nytt nivå. Her vil fotarbeid og overganger gjennomgås i et hurtig tempo og du må være forberedt på å håndtere mange elementer på en gang. Kurset forutsetter at du har tatt flere bachata øvet kurs eller tilsvarende.

Please reload

Alta Seguranca - Philip Monteiro
00:0000:00
Casi Casi - Toby Love
00:0000:00