Våre instruktører

Alle våre instruktører bor og jobber i Stavanger-regionen. På dagtid er de administratorer, lærere, frisører, sykepleiere, ingeniører, studenter, selvstendig næringsdrivende menn, kvinner og foreldre. På kveldstid blir de til supre, fantastiske og inspirerende sosiale dansere, artister og instruktører ved Stage Dance Academy!

PABLO

PABLO

Pablo er en av de mest erfarne danserne og instruktørene i Stavanger. Hans lidenskap for ulike salsastiler (cuban, on1, on2 og Rueda de Casino) gir ham et variert og kunnskapsrikt perspektiv som han elsker å dele med sine elever. Som instruktør og utøver har Pablo reist til flere europeiske land. Med sin pedagogiske erfaring og humor er han i stand til å lage en morsom og hyggelig atmosfære på sine kurs. Pablo sier: "Jo mer du danser, jo bedre blir du!"

ADRIA

ADRIA

Adria har alltid hatt en lidenskap for dans. Med over 10 års salsaerfaring er hennes kjærlighet til dans, rytme og musikk sterk! Ved å danse sosialt, utføre og delta på internasjonale kongresser, har Adria spesialisert seg på linjestil og i hovedsak underviser hun salsa on1, men hun instruerer også andre latinske dansestiler. Hennes smil og ydmyke tilnærming gjør at du alltid føler deg velkommen og inspireret til å danse! Adria sier: "Ikke vær redd for å gi alt på dansegulvet! Shake it!"

KRISTINA

KRISTINA

Kristina begynte å danse og ble umiddelbart forelsket i salsa og andre latinamerikanske dansestiler. Hennes lidenskap for dans har raskt ført henne til å bli en av våre mest inspirerende kvinnelige salsainstruktører. For å dele sin lidenskap har Kristina helhjertet omfavnet den vanskelige oppgaven med å veilede nye dansere til å ta sine første dansesteg i løpet av de viktige nybegynnerkursene. Kristina sier: "Enhver som starter dans vil få SALSAFEBER. Du må bare gå der rytmen tar deg!"

SILJE

SILJE

Silje er en meget erfaren sosial danser, performer og instruktør. Hun begynte å danse cubansk salsa, ble raskt avhengig og fortsatte å lære andre stilarter som LA og On2 samt bachata, merengue og cha cha cha. Silje har bodd i LA, Spania, Mexico og New York hvor hun har studert dans med mange kjente dansere og på kjente danseskoler, og hun har opptrådt på mange lokale og internasjonale scener.

KNUT

KNUT

Knut har over syv års danseerfaring og regnes som en spesialist på on1/LA-stilen, både som danser og instruktør. Han er en regelmessig deltaker på internasjonale salsakongresser hvor han møter og lærer av de beste i verden. På sine kurs elsker han å fusjonere kule salsaturer med riktige føringsteknikker. Knut sier: "For å bli en god danser, tilbring flere timer på kurs for å få de grunnleggende prinsippene du trenger før du går videre til avansert/masternivå!"

GERDA

GERDA

Gerda er en av grunnleggerne av Kizomba K'nekt'n Stavanger og den ledende kvinnelige kizombainstruktøren i hele regionen. Hennes erfaringer med magedans gir henne et unikt perspektiv på musikalske tolkninger og kroppsisolering. Hun er også en dyktig salsa- og bachatadanser. Gerda sier: "Dans er ditt hjerte, musikk er låsen og nøkkelen til låsen er dine grunnleggende trinn. Få på plass dine grunnleggende trinn og lås opp hjertet til å danse fritt!"

HUGRUN

HUGRUN

Hugrún er en islandsk salsainstruktør og koreograf. Hun begynte å danse selskapsdans i en alder av 5, men gikk over til jazzballett i tenårene. Hun ble kjent med salsa i Guatemala, hvor hun bodde en stund, og tok deretter flere salsakurs både i Barcelona og Oslo. Hun har over 6 års erfaring i å undervise i salsa, både på Island og i Stavanger, og hun elsker å inspirere elevene sine til å danse. Hugrun sier: "Glem deg selv i dansen og nyt følelsen!"

INE

INE

Ine har utviklet seg til en dyktig salsainstruktør og danser (sosial danser og performer), og hun finner det svært tilfredsstillende å kunne hjelpe andre med å finne gleden i å danse. Hun har spesialisert seg i salsa på linje, undervisning i on1 og hjelper elevene med fremgang og glede i dansen både på kurs og på dansegulvet. Hun elsker å bli kjent med folk gjennom dansen. Ine sier: "Å danse er å være ute av deg selv - større, vakrere, mer kraftfull!"

NII Nortey

NII Nortey

Nii er en inspirerende danser og instruktør i salsa (crossbody/linjestil kombinert med cubansk salsa) med over 10 års erfaring i sosial dans. Han er også en dyktig bachata-, merengue- & reggaetondanser. Han er også en dyktig danser og instruktør i den populære dansen kizomba. Hans ghanesiske røtter har utstyrt ham med en unik forståelse & verdsettelse av rytmer i musikken. Han er en av grunnleggerne av Kizomba K'nekt'n. Nii sier: "Du må føle det for å danse det! Rytmen vil til slutt ta deg!"

 

Våre DJ-er

På Stage Dance Academy er vi av den oppfatning at kvaliteten på våre fester og sosiale arrangementer er avhengig av kvaliteten på musikken. Derfor er vi stolte over å ha Stavangers beste DJ-er ved vårt akademi. Våre DJ-er gjør det til en vane å ha fullpakket dansegulv på et hvert sosialt arrangement og fest!!

DJ MaiE

DJ MaiE

MaiE er en av de mest elskede & ettertraktede DJ-er i Stavangers latindans-miljø. Hennes karakteristiske stil er å spille glad musikk & hun er dyktig til å lese dansegulvet. Med våkent blikk ser hun hvem som er der & leverer det de ønsker. Hun har alltid et stort utvalg av musikk som passer alle dansestiler (fra cubansk/linjestil, reggaeton, merengue, bachata til kizomba & andre latinske poplåter). Hun blander musikken perfekt & spiller alt fra nye utgivelser til klassiske låter!

DJ TOR

DJ TOR

Tor har spinnet og blandet rytmer som DJ i over 4 år. I prosessen har han gitt latinsk/afrodans elskere de beste musikkopplevelsene, både i Stavanger og andre deler av Norge. Med en smakfull blanding av alle typer salsa, mambo, bachata, cha cha, reggaeton, merengue, kizomba, zouk og samba fyller han konsekvent opp dansegulvet hver gang han spiller. Når du lytter til DJ Tor føles det alltid som om du er i en musikalsk forestilling med kontinuerlig blanding av moderne og klassiske vibber!

DJ Pablo

DJ Pablo

Pablo's DJ-kvaliteter kommer fra hans omfattende erfaring som en sosial danser, utøver og instruktør. Hans lidenskap for ulike salsa dansestiler og musikk gir ham et variert og kunnskapsrik perspektiv som han bruker til å skape en fantastisk atmosfære på dansegulvet. Hans latinske røtter innebærer at han vet hvordan han skal holde festen i gang med sjangere fra salsa, bachata, merengue, reggaeton, kizomba etc.!

DJ Arvid

DJ Arvid

Arvid er en erfaren danser med bred musikalsk innflytelse fra swing, rock, salsa, rueda og bachata. Han er også en dyktig salsainstruktør, med flere års erfaring som ruedainstruktør. Gjennom sin sosiale dans og instruktørerfaring har Arvid lært å sette pris på god kvalitet på musikk, og han elsker å dele musikken sin med andre «salseros»!