THE STAGE er det ultimate selskapslokalet. Utstyrt med en storslått scene, utmerket dansegulv, utleierom og gratis parkering for opptil 200 biler er The Stage perfekt for alle typer arrangementer og anledninger.

 

THE STAGE passer til konserter, konferanser, møter, utstillinger, bursdager, bryllup, konfirmasjon og alle andre typer fester og sosiale arrangementer.

Selskapslokalet  - THE STAGE

 

FASILITETER TIL UTLEIE

THE STAGE Hall

THE STAGE Hall er vår største utleiesal.
Salen er 240m² og inneholder en storslått scene på 60m². Scenen er selve hjertet i THE STAGE Hall samt resten av anlegget. Gulvet består av et 120m² stort dansegulv i eikeparkett omkranset av teppefliser.

Please reload

Tropicana

Tropicana er vårt nest største rom for utleie. Det er 85m² og kan bli brukt til mange forskjellige arrangementer.  Tropicana er belagt med tregulv og er godt utstyrt med lyd og lys samt speil på veggene som kan dekkes til etter ønske.

Please reload

Fame Lounge

Fame Lounge er et lyst og koselig utleierom på 100m². Den ene veggen består av glassvinduer slik at rommet fylles av mye naturlig lys. Her er det utgang til terrasse, med tilsvarende størrelse som Fame Lounge, denne kan brukes til mingling og sosialisering.

Please reload

Barområdet

Barområdet er den ultimate samlingsplassen og tilbyr 65m² som kan bli brukt og tilpasset til enhver anledning. Barområdet er belagt med fliser og er utstyrt med barstoler og -bord.

Please reload

Samarbeidspartner